FONTOS!

A Fővárosi Lakásrezsi Támogatás ismételt igénylése

a támogatási periódus lejárta előtt

 

Kedves Ügyfelünk!

Amennyiben korábban már sikeresen igényelte a fővárosi-lakásrezsi támogatást és a Tájékoztatóban felsoroltak szerint úgy látja, hogy továbbra is jogosult a támogatásra, úgy kérjük az alábbiak figyelembevételével nyújtsa be újra az igénylését:

A Fővárosi Lakásrezsi Támogatás 12 hónapon keresztül, számlajóváírás formájában jelenik meg annak a szolgáltatónak a számláján, amit korábban az Igénylőlapon megjelölt.

A 12 hónapos támogatási periódus attól a hónaptól kezdődik, amikor először megjelenik a számlán a jóváírás.  Ezért érdemes ellenőriznie, hogy pontosan mikor került sor az első számlajóváírásra. FONTOS! A támogatási periódus nem az igénylés hónapjában indul el (van olyan szolgáltató, aki kéthavonta készít számlát), így érdemes a beadástól számított második vagy harmadik számlától kiindulni.

Annak érdekében, hogy a következő 12 havi támogatás folyósítása nagyjából folyamatos legyen, javasoljuk, hogy az új Igénylőlapot az előző 12 havi támogatási periódus lejárta előtt egy hónappal adja le a Tájékoztatóban megjelölt helyen. FONTOS! Csak a pontosan kitöltött Igénylőlap és a jogosultságot igazoló előírt dokumentum alapján tudjuk a támogatást elindítani! Szükség esetén kérje a leadás helye szerinti munkatárs segítségét!

Ha nem találja a számláit vagy nem tartotta meg, akkor érdemes megkeresni az alapítványi Irodát telefonon keresztül a 061-382-87-40-es telefonszámon vagy írásban a halozat-alapitvany@dbrt.hu, vagy a 1519 Budapest, Pf. 345. címeken, ahol tájékoztatást kaphat az igénylésének státuszáról.