Legfrissebb híreink

FŐPÉNZTÁRI NYITVATARTÁS SZÜNETEL

FŐPÉNZTÁRI NYITVATARTÁS SZÜNETEL

TISZTELT ÜGYFELEINK!

TÁJÉKOZTATJUK ÖNÖKET, HOGY A FŐPÉNZTÁRI NYITVATARTÁS

(1064 Budapest, Rózsa u. 81-83. 4. emelet)

2024. JÚNIUS 21-ÉN SZÜNETEL.

MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

Tájékoztatás ingatlan pályázatról

Tájékoztatás ingatlan pályázatról

A Terézvárosi Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. (1064 Budapest, Rózsa utca 81-83.)

– (továbbiakban Kiíró) –

a Budapest Főváros VI. kerület Terézváros Önkormányzata – megbízásából a 15/2006. (III.21.) önkormányzati rendelet, valamint a Képviselő-testületnek Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottsága 34/2024.(II.12.) számú határozata alapján pályázatot hirdet a Bérbeadás oldalon mellékelt táblázatban szereplő, az Önkormányzat tulajdonát képező helyiségingatlanokra vonatkozóan, az adott ingatlanoknál feltüntetett pályázati adatokkal.

Pályázati hirdetmény

Tajékoztató – Tisztelt Ajánlattevók!

Tajékoztató – Tisztelt Ajánlattevók!

Tisztelt Ajánlattevők!

Budapest Főváros VI. kerület Terézváros Önkormányzat Képviselő-testületnek Városgazdálkodási
és Pénzügyi Bizottsága 314/2023.(IX.26.) számú határozata alapján meghirdetett…

PÁLYÁZATI HIRDETMÉNY – 2023.10.04

PÁLYÁZATI HIRDETMÉNY – 2023.10.04

A Terézvárosi Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. (1064 Budapest VI., Rózsa u. 81-83.) – (továbbiakban Kiíró) – a Budapest Főváros VI. kerület Terézváros Önkormányzata – megbízásából a 15/2006. (III.21.) önkormányzati rendelet, valamint a Képviselő-testületnek Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottsága 212/2023. (VI. 26.) számú határozata alapján pályázatot hirdet a mellékelt táblázatban szereplő, az Önkormányzat tulajdonát képező helyiségingatlanokra vonatkozóan, az adott ingatlanoknál feltüntetett pályázati adatokkal.

HUNYADI TÉR VÁSÁRCSARNOK ÜRES HELYISÉGEK PÁLYÁZAT

HUNYADI TÉR VÁSÁRCSARNOK ÜRES HELYISÉGEK PÁLYÁZAT

A Terézvárosi Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. (1064 Budapest VI., Rózsa u. 81-83.) a Budapest Főváros VI. kerület Terézváros Önkormányzatának megbízásából pályázatot hirdet meg a Budapest VI. ker., Hunyadi tér 4-5. szám alatt lévő Vásárcsarnok összesen 17 db, „üzlet”,...

FONTOS! – A Fővárosi Lakásrezsi Támogatás ismételt igénylése

FONTOS! – A Fővárosi Lakásrezsi Támogatás ismételt igénylése

Amennyiben korábban már sikeresen igényelte a fővárosi-lakásrezsi támogatást és a Tájékoztatóban felsoroltak szerint úgy látja, hogy továbbra is jogosult a támogatásra, úgy kérjük az alábbiak figyelembevételével nyújtsa be újra az igénylését:

A Fővárosi Lakásrezsi Támogatás 12 hónapon keresztül, számlajóváírás formájában jelenik meg annak a szolgáltatónak a számláján, amit korábban az Igénylőlapon megjelölt.

PÁLYÁZATI HIRDETMÉNY – 2023.07.10

PÁLYÁZATI HIRDETMÉNY – 2023.07.10

A Terézvárosi Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. A Budapest Főváros VI. kerület Terézváros Önkormányzata megbízásából pályázatot hirdet a mellékelt táblázatban szereplő helyiségekre. A pályázat az Önkormányzat tulajdonában lévő ingatlanokra vonatkozik, és tartalmazza a pályázati adatokat az egyes ingatlanoknál.