A Terézvárosi Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. (1064 Budapest VI., Rózsa u. 81-83.) a Budapest Főváros VI. kerület Terézváros Önkormányzatának megbízásából pályázatot hirdet meg a Budapest VI. ker., Hunyadi tér 4-5. szám alatt lévő Vásárcsarnok összesen 17 db, „üzlet”, „raktár” rendeltetésű helyiség és terület rész határozott idejű használatba adására. 

A nemzeti védettséget élvező Vásárcsarnokban meghirdetésre kerül 17 db üzlethelyiség, határozott idejű használatba adásra. Pályázzon vállalkozásával, és legyen részese a Vásárcsarnok pezsgő életének!

Az üzlethelyiségekre pályázhat bármely természetes személy, jogi személy, vagy jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság, aki/amely az ajánlat feltételeinek és kellékeinek megfelelően teszi meg ajánlatát a beadási határidőn belül. 

A pályázaton való részvétel feltételét képezi továbbá a részletes pályázati és szerződési feltételeket tartalmazó dokumentáció átvétele. Erre térítésmentesen a Budapest VI., Eötvös utca 5. szám alatti Vásárcsarnok Üzemeltetési Igazgatóság irodájában van lehetőség munkanapokon, előre egyeztetett időpontban.

Az ingatlan megtekinthető szintén előzetesen egyeztetett időpontban munkanapokon.

Kapcsolat:
Tuli Bálint piacüzemeltetési csoportvezető, mobil: 20/595-6966, e-mail: tuli.balint@tvvrt.hu
Péterfi Bianka Fanni  ügyintéző, mobil: 20/407-6650, e-mail: peterfi.bianka@tvvrt.hu

Pályázat leadásának határideje: 2023.10.4. napjától folyamatosan várjuk a pályázatokat.

Tekintse meg a teljes Pályázati Dokumentációt ide kattintva!