Munkáink

1. Út- és járdahibák bejelentése

 

Amennyiben hibát szeretne bejelenteni, a következő adatokat kell megadnia:

  • Bejelentés ideje
  • A bejelentő neve
  • A hiba helyszíne
  • A hiba leírása

A bejelentést emailben fogadjuk, melyet az muszak@tvvrt.hu címre küldheti. Köszönjük segítségét!

 

2. KÖZÖS KÉPVISELET

Tisztelt Tulajdonos / Tulajdonosok!

Ugye Ön is tudja, hogy nem mindegy, kire bízzák közös vagyonuk kezelését.

Mert a TÁRSASHÁZ az Ön és Tulajdonostársainak a közös vagyona!

A társasházak közös képviseletének ellátása sokrétű, idő, ember és energiaigényes feladat, melyben egy- két személy az összes törvényi előírásoknak nem tud megfelelni.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján cégünk folyamatos fejlesztést hajtott végre annak érdekében, hogy a különböző társasházi igényeknek, törvényi előírásoknak meg tudjunk felelni. A feladatok szakszerű ellátása szervezetten, gondos előkészítés után történik. A nyilvántartási, könyvelési, adózási, társadalombiztosítási szabályok, előírások betartása külön – külön szakértelmet igényel, melyek mindegyikével rendelkezünk.

Gondosan ügyelünk az épületekben szükséges műszaki hibák ellátására, elhárítására is.

Társasházuk érdekében azt is figyelembe kell venni, hogy a választott cég milyen múlttal, milyen háttérrel, milyen kivitelezői és egyéb a tulajdonközösség számára is hasznos információs, műszaki, gazdasági kapcsolatokkal rendelkezik.

A társasházi közös képviselet általunk történő ellátása során Társasházainkat kár nem érheti, mivel nem magánszeméllyel vagy vállalkozóval, hanem egy komplett céggel lépnek jogviszonyba, amely mögött garanciaként ott áll az Önkormányzat. Ez a kapcsolat teszi lehetővé azt is, hogy a társasházi pályázatokat is első kézből tudjuk figyelemmel kísérni.

Nem utolsó sorban felhívjuk figyelmüket arra is, hogy cégünket minden évben független ellenőrök vizsgálják ( adó, könyvvizsgáló…) mely az összes formai és a vonatkozó törvényi előírások betartására kötelez bennünket.

Az előrehaladás szempontjából nem elhanyagolható szempont, ha egy cég ismeri a vállalt épületet (műszaki állapot -adottságok, beruházási lehetőségek, tulajdonosi összetétel…. stb.).

A képviseletet ellátó dolgozók a törvényi előírásoknak megfelelő szakirányú végzettséggel, – társasházkezelői, pénzügyi, munkaügyi, társadalombiztosítási, műszaki ügyintézői, ellenőri gyakorlattal és képesítéssel, építész, valamint épületgépész – rendelkeznek. Indokolt esetben, szükség esetén külön megbízással jogi osztályunk, – ahol ügyvédek, jogászok végeznek hatékony munkát – segítsége is igénybe vehető.

Cégünk az Önök tulajdonában lévő épületet ismeri.

Tehát, a lehető legjobban képviselni az Önök érdekeit jelen esetben, csak Mi tudjuk.

Tisztelettel:

Terézvárosi Vagyonkezelő Nonprofit Zrt.
Közös képviselet, Bartók Richárd
1064 Budapest, Rózsa utca 81-83
Tel: 3016761 fax: 3016763
E-mail: kepviselet@tvvrt.hu